GEREEDSCHAPPEN, SLANGEN & ACCESSOIRES
 
Onmisbaar: de specialisten voor perfect handwerk

Snelkoppelingen:
De ruimte onder de motorkap wordt steeds kleiner.  Voertuigfabricanten gebruiken ook steeds vaker afgedekte ruimten om aircocomponenten weg te werken.  Bij sommige modellen is de hogedruk serviceaansluiting in de buurt van het motorkapslot ondergebracht.  (bv. BMW 5-serie, Ford, Volvo, Mercedes Benz SLK).
Met een normale airco-servicekoppeling kan de hogedruk serviceaansluiting niet bereikt worden.  WAECO heeft ook hiervoor een passende oplossing ontwikkeld, zodat de serviceaansluiting nog steeds makkelijk te bereiken is.

Spring lock reparatieset:
Af fabriek gemonteerde aircosystemen, in het bijzonder die van Ford, VW en Opel zijn uitgerust met leidingverbindingen die een zeer snelle assemblage van de koudemiddelleidingen toelaten.  Deze O-ring verbindingen (Spring lock) kunnen echter alleen met speciale hulpmiddelen worden geopend.  En natuurlijk heeft WAECO ook die in haar programma.

Assortiment:
Bij reparaties aan voertuigairconditioningsystemen moeten vaak kleine onderdelen zoals Schršderventielen of O-ringen worden vervangen.  Om een goed overzicht over deze kleine onderdelen te houden, is een perfect doordacht opslagsysteem met speciale vakverdeling noodzakelijk.  Hierbij zijn alle kleine onderdelen overzichtelijk in diverse metalen opbergcassettes met aangepaste vakverdeling ondergebracht.  Het programma loopt uiteen van asluitstoppen, die binnendringen van vocht en vuil in een geopend aircosysteem verhinderen, tot specifieke O-ringen voor zowel originele installaties als installaties voor inbouw achteraf.

Bekijk onze PDF-catalogus voor meer informatie